Акатист во Третата Недела од Великиот пост во Виница

image

Акатист во Третата Недела од Великиот пост во Виница

На 09. 03. 2018 година, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички г. Иларион, во Третата недела од Великиот пост, во храмот посветен на „Св. Архангел Михаил“ во Виница, богослужеше мало повечерие со канон и акатист на Пресвета Богородица, по што и одража пригодно слово.

На 09. 03. 2018 година, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички г. Иларион, во Третата недела од Великиот пост, во храмот посветен на „Св. Архангел Михаил“ во Виница, богослужеше мало повечерие со канон и акатист на Пресвета Богородица, по што и одража пригодно слово.