45 – ти роденден на Надлежниот Митрополит Брегалнички г. Иларион

image

45 – ти роденден на Надлежниот Митрополит Брегалнички г. Иларион

13. 01. 2018 година, нашиот Надлежен Митрополит Брегалнички г. Иларион, полни 45 години од раѓањето, по тој повод, од името на преподобното монаштво, свештенство, сиот клир и верните чеда во Богомдарованата Ви епархија Брегалничка Ви го честитаме Роденденот Високопреосвештени Владико. На Многаја Лета!!!

13. 01. 2018 година, нашиот Надлежен Митрополит Брегалнички г. Иларион, полни 45 години од раѓањето, по тој повод, од името на преподобното монаштво, свештенство, сиот клир и верните чеда во Богомдарованата Ви епархија Брегалничка Ви го честитаме Роденденот Високопреосвештени Владико. На Многаја Лета!!!