Освет на Дом на Културата во М. Каменица

image

Освет на Дом на Културата во М. Каменица

На 28. 04. 2017 година, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички г. Иларион, по претходна покана од Градоначалникот на Општина М. Каменица д – р Дарко Митевски, а во присуство на Градоначалниците од источно – планскиот регион, Директорот на рудникот „Саса“ во М. Каменица и многуброен народ,

го освети новоизградениот Дом на Културата во М. Каменица и одража пригодно слово.