Бдение во црквата „Св. Петка“ во населба Сењак – Штип, „Св. Игнатиј Богоносец“ и „Св. Јован Кронштатски“ на 01/02.01.2018 (понеделник - вторник)

image

Бдение во црквата „Св. Петка“ во населба Сењак – Штип, „Св. Игнатиј Богоносец“ и „Св. Јован Кронштатски“ на 01/02.01.2018 (понеделник - вторник)

Се известуваат сите верници дека на 01/02. 01. 2018 година (понеделник - вторник), Претпр. на Божик, Св. Игнатиј Богоносец, св. Св. Јован Кронштатски, со благослов на Митрополитот Брегалнички г. Иларион, во црквата „Св. Петка“ во населба Сењак – Штип со почеток во 23:30 часот, Архимандритот на Лесновскиот манастир отец Дамаскин ќе отслужи бдение со света литургија.

Се известуваат сите верници дека на 01/02. 01. 2018 година (понеделник - вторник), Претпр. на Божик, Св. Игнатиј Богоносец, св. Св. Јован Кронштатски, со благослов на Митрополитот Брегалнички г. Иларион, во црквата „Св. Петка“ во населба Сењак – Штип со почеток во 23:30 часот, Архимандритот на Лесновскиот манастир отец Дамаскин ќе отслужи бдение со света литургија.