Литургија на претходно осветени дарови на Велика Среда во Штип

image

Литургија на претходно осветени дарови на Велика Среда во Штип

На 04. 04. 2018 година, Велика Среда, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички г. Иларион, во сослужение на свештеници од Штип, во Соборниот храм „Св. Николај“ во Штип, отслужи литургија на претходно осветени дарови и одржа пригодно слово.

На 04. 04. 2018 година, Велика Среда, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички г. Иларион, во сослужение на свештеници од Штип, во Соборниот храм „Св. Николај“ во Штип, отслужи литургија на претходно осветени дарови и одржа пригодно слово.