Благослов на лозови насади во Овчеполскиот регион

image

Благослов на лозови насади во Овчеполскиот регион

На 14. 02. 2020 година, „Св. мч. Трифун“, по покана од соптствениците на Лозовиот посед во Овчеполскиот регион Компанијата „Никоб“ и Компанијата „Зегин“, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички г. Иларион го благослови празничниот леб и го благослови и закрои лозовиот посед во Овчеполскиот регион.

На 14. 02. 2020 година, „Св. мч. Трифун“, по покана од соптствениците на Лозовиот посед во Овчеполскиот регион Компанијата „Никоб“ и Компанијата „Зегин“, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички г. Иларион го благослови празничниот леб и го благослови и закрои лозовиот посед во Овчеполскиот регион./span>