Воскресение – Трет ден во Радовиш

image

Воскресение – Трет ден во Радовиш

Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички г. Иларион на Воскресението Христово – Трет ден (21. 04. 2020 година) отслужи света воскресенска архиерејска литургија во храмот „Св. Троица“ во Радовиш. На крајот од светата литургија Митрополитот г. Иларион произнесе пригодна беседа.

Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички г. Иларион на Воскресението Христово – Трет ден (21. 04. 2020 година) отслужи света воскресенска архиерејска литургија во храмот „Св. Троица“ во Радовиш. На крајот од светата литургија Митрополитот г. Иларион произнесе пригодна беседа./span>