Седница на ЕУО на Брегалничката епархија

Седница на ЕУО на Брегалничката епархија

На 09. 03. 2010 година, во седиштето на Брегалничката епархија во Штип, се одржа редовна седница на Епархискиот Управен Одбор на Брегалничката епархија, со која претседаваше Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички г. Иларион.

На редовната седница се разговараше за црковно – духовниот живот и материјално – финансовото работење на епархијата.