†     †     †

Сите издадени книги можете да ги порачате на E-mail адреса:

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

со точно наведување на насловите на книгите, бројот на примероци,

и името и адресата на која сакате да ви бидат испратени.

Книгите ќе ви бидат испорачани во рок од 10 дена.

Плаќањето се врши при приемот на книгите.

 

За секои порачани 5 примероци од книгите – добивате 1 книга бесплатно,

за секои 10 примероци – добивате уште 2 книги бесплатно по ваш избор,

за 15 примероци – добивате уште 3 книги бесплатно по ваш избор итн.

(во порачката наведете кои книги ги сакате бесплатно, а со нив

добивате гратис и Детски молитвослов во соодветен број на примероци)

 

Цената на доставата на книгите до наведената адреса е:

За пратка од 1 до 4 книги (со вредност на книгите до 500 ден.) – 100 денари

За пакет до 20 примероци од книгите (со вредност над 500 ден.) – 150 денари

За пакет над 20 (до 40) примероци од книгите (до 6.000 ден.) – 180 денари

Цената на доставата е 30 денари поевтина, доколку сакате самите да си

ја подигнете пратката од подружницата на Каргото во наведениот град – во

таков случај, потребно е тоа да го наведете во порачката.

Заради полесна достава, ве молиме оставете го и вашиот телефонски број.

 

За порачки надвор од Р. Македонија (Европа, Сад, Канада, Австралија и др.)

обратете се со порака на E-mail адресата наведувајќи кои книги ги сакате,

во колку примероци и на која адреса надвор од Р. Македонија,

па ќе бидете известени за цената на доставата на книгите

и за начинот на плаќање и испорака на книгите.

 

Сите коментари, забелешки и мислења за книгите и библиотеката,

како и поплаките за евентуалното доцнење или неиспорака на книгите,

може да ги пуштите на горенаведената E-mail адреса.