Слушај во живо : : Web-player Tриѕвон

Непорочни тропари

Полиелеен псалм

Преблагословена јеси. Славословие

Слава. Молитвами Богородици

Тропар. Богородичен

Всјакое дихание, 8 гл. Евангелска стихира

Катавасија. Христос раждаетсја

Од јуности моеја 

Покајанија двери