Влатко Мајсторски

Парохиски свештеник Влатко Мајсторски, Злетово, тел. 032/495-000; 070/778-926; роден на 06. 04. 1967 година во Митрашинци, каде и завршил основно образование, а средно богословско во МПБ Скопје. Ракоположен во ѓаконски чин на 19. 02. 1989 година, а за свештеник на 05. 03. 1989 од Митрополитот Брегалнички г. Стефан.