Емил Михајлов

Свештеник Емил Михајлов, ул. “Кривопаланечка” бр. 4, Штип, тел. 032/385-039; 070/532-902; роден на 19. 11. 1975 во Штип. Средно богословско образование во МПБ Скопје. Ракоположен во ѓаконски чин на 21. 09. 1998 година, од Митрополитот Брегалнички г. Стефан, а за свештеник на 07. 04. 2001 од Митрополитот Брегалнички г. Агатангел.