Зоран Мицевски

Свештеник Зоран Мицевски, ул. “Моша Пијаде” бр. 33, Свети Николе, тел. 032/442-591; роден на 03. 10. 1961 година во с. Канарево - кумановско, каде и завршил основно образование. Средно образование завршил во МПБ во Скопје. Ракоположен во ѓаконски чин на 17. 04. 1983 година, а за свештеник на 13. 05. 1983 од Епископот Тивериополски и администратор Злетовско-струмички г. Горазд.