Атанас Пармачки

Протоереј Атанас Пармачки, ул. “Ѓорче Петров” бб. Кочани; тел. 033/271-234; 070/744-999; роден на 11. 12. 1957 година во с. Разловци, средно образование завршил во МПБ во Скопје , ракоположен во ѓаконски чин на 05. 06. 1983 година, а за свештеник на 20. 07. 1985, во протоерејски чин произведен на 08. 01. 2001 година од Митрополитот Брегалнички г. Агатангел.