Николчо Цикарски

Свештеник Николчо Цикарски, ул. “Браќа Миладинови” 29/9 Виница; тел. 033/364-490; 070/516-050; роден на 02. 12. 1973 година во Берово, средно образование завршил во МПБ во Скопје, ракоположен во ѓаконски чин на 29. 08. 1996 година, а за свештеник на 12. 07. 1999година од Митрополитот Брегалнички г. Стефан.