Горан Ангелов

Свештеник Горан Ангелов, Истибања – Виница; тел. 033/373-243; 071/526-571; роден на 11. 07. 1976 година во Кочани, основно и средно образование завршил во Виница и дипломирал на Богословскиот факултет во Скопје, ракоположен во ѓаконски чин на 05. 06. 2005 година, од Митрополитот Брегалнички Агатангел, а за свештеник на 21. 11. 2006 од Митрополитот Брегалнички Иларион.