Душко Пецов

Парохиски свештеник Душко Пецов, ул. “Илинденска” 106, Зрновци; тел. 070/336-045; роден на 26. 09. 1979 година во Кочани; средно образование завршил во МПБ во Скопје, ракоположен во ѓаконски чин на 26. 09. 2004 година, а за свештеник на 14. 10. 2004 од Митрополитот Брегалнички Агатангел.