Детски Новогодишен и Божиќен концерт во Кочани

image

Детски Новогодишен и Божиќен концерт во Кочани

На 28. 12. 2018 година, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички г. Иларион, Градоначалникот на Општина Кочани г. Николчо Илијев, свештеници од кочанското архиерејско намесништво и многубројниот православен народ од Кочани, присуствуваше на Детскиот Новогодишен концерт под диригенство на м – р Марија Лазарова од Кочани, во НУЦК Бели Мугри во Кочани.

На 28. 12. 2018 година, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички г. Иларион, Градоначалникот на Општина Кочани г. Николчо Илијев, свештеници од кочанското архиерејско намесништво и многубројниот православен народ од Кочани, присуствуваше на Детскиот Новогодишен концерт под диригенство на м – р Марија Лазарова од Кочани, во НУЦК Бели Мугри во Кочани.