Синодска седница на САС на МПЦ – ОА во Лесновскиот манастир

image

Синодска седница на САС на МПЦ – ОА во Лесновскиот манастир

На 26. 09. 2019 година, Неговото Блаженство г. г. Стефан, Митрополит Скопски, Архиепископ Охридски и Макендонски и на Јустинијана Прва, заедно со членовите на САС на МПЦ – ОА одржаа Синодска седница во Лесновскиот манастир.

На 26. 09. 2019 година, Неговото Блаженство г. г. Стефан, Митрополит Скопски, Архиепископ Охридски и Макендонски и на Јустинијана Прва, заедно со членовите на САС на МПЦ – ОА одржаа Синодска седница во Лесновскиот манастир./span>