Освет на камен-темелник во Кочани

image

Освет на камен-темелник во Кочани

На 11.05.2021 год. кога го чествуваме споменот на Св. Ап. Јасон и Сосипатар, Неговото Високопреосвештенство МИтрополитот Брегалнички господин Иларион во сослужение на повеќе свештеници го изврши чинот на осветување на камен-темелник

на деловен објект во сопственост на фирмата „Еко – Оил“  во индустрискиот дел на градот Кочани.