Света тајна Брак над младенците Боби Гаврилов и Лин Треј

image

Света тајна Брак над младенците Боби Гаврилов и Лин Треј

На 03.09.2022 година, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички господин Иларион, ја изврши Светата Тајна Брак над младенците Боби Гаврилов и Лин Треј од Швајцарија, во храмот „Свети Јоаким Осоговски“ во

с. Јакимово - Виница. На многаја лета!