Осветување на работните простории на Доброволното Противпожарно Друштво - Кочани

image

Осветување на работните простории на Доброволното Противпожарно Друштво - Кочани

На 17.09.2022 година, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички господин Иларион, изврши осветување на работните простории на Доброволното Противпожарно Друштво во Кочани.

На многаја лета!