Читање на Евангелието на разни јазици

Could not open a directory stream for /home/bregalnickaeparh/public_html/images/stories/jazici//

Во Соборниот храм Свети Николај во Штип, на 04. 04. 2010 година, беше отсужена празнична вечерна со читање на Евангелито на разни јазици. Чиноначалствуваше Митрополитот Брегалнички г. Иларион.